Transhuman Coin

Transhuman Coin

slika.png

Kriptovaluta za čovječanstvo
DeFi protokol je inovacija razvijena kako bi korisnicima omogućila financijski protokol koji će korisnicima pružiti slobodu i mnoge pogodnosti. Ovaj protokol omogućuje korisnicima bržu razmjenu svojih tokena, zaradu pasivnog prihoda i mnoge druge stvari. I ne samo to, ovaj protokol također omogućuje programerima da mogu postaviti alokacije za razne stvari na svojim tokenima, na primjer 10% transakcijskih naknada koristi se za likvidnost, 10% za donacije itd. Na taj način programeri mogu pružiti pogodnosti korisnicima i ujedno donirati potrebitima. A to je ono što Transhuman Coin ima za ponuditi, naime token lansiran za čovječanstvo. Transhuman Coins su tokeni orijentirani na ljude koji ne samo da pružaju pogodnosti svojim vlasnicima, već i doniraju onima kojima je potrebna. Transhuman Coin radi tako što dodjeljuje naknade za transakcije raznim stvarima,

Transhuman Coin usredotočen je na to da postane token koji ne samo da pruža pogodnosti svojim vlasnicima, već i pomaže onima kojima je potrebna, poput donacija za istraživanja i projekte koji se bore protiv bolesti, invaliditeta i smrti kroz znanost i tehnologiju, tako da posjedovanjem Transhuman Coina, nositelj posredno ima doprinos čovječanstvu.

 

Što je Transhuman Coin?
Transhuman Coin je token orijentiran na istraživanje i dobrotvorne svrhe. Transhumanizam je ideologija za poboljšanje ljudskog života kroz znanost i tehnologiju. Transhuman Coin je prvi i jedini žeton posvećen transhumanizmu.

slika.png

Značajke
Transhuman Coin Transhuman Coin je token lansiran za čovječanstvo na globalnoj razini. Značajke koje nudi Transhuman Coin omogućuju korisnicima da dobiju nagrade samo držeći ovaj token. Korisnici će dobiti nagrade prema svom sudjelovanju, što više tokena imaju, to će više nagrada dobiti. Ali to nije sve, postoji još nekoliko značajki Transhuman Coina:

  • Poslano u fond likvidnosti:  2% svake transakcije automatski će se dodijeliti u fond likvidnosti. To je učinjeno kako bi se ojačala osnovna cijena Transhuman Coina.

  • Preraspodijeljeno vlasnicima:  kao što je prethodno objašnjeno, korisnici će biti nagrađeni ako drže samo Transhuman kovanice. To se zarađuje od 2% svake transakcije, a ovaj će plan također biti poslan u Transhuman Fund Wallet.

  • Poslano u marketinški novčanik:  i za promoviranje Transhuman kovanica široj publici, 2% svake transakcije bit će dodijeljeno marketinškom novčaniku u marketinške svrhe.

  • Dobrotvornost:  a za donacije je planirano da svaka transakcija korisnika bude podložna porezu koji će se taj porez koristiti za donacije. Kasnije će se izvješće o donaciji prijaviti korisniku.

 

Tokenomics
Transhuman Coins korisnici mogu lako dobiti putem podržanih platformi za razmjenu. Transhuman Coin je pomoćni token koji korisnici mogu koristiti kao bilo koji drugi token baziran na BSC-u. Kasniji korisnici mogu koristiti Transhuman Coin za transakcije, ulaganje ili samo za ulaganje, jer je Transhuman Coin dugoročan projekt i ima svijetlu budućnost, tako da je u budućnosti vjerojatno da će cijena ovog tokena rasti i osigurati pogodnosti za one koji kupe ovaj token. po niskoj cijeni.

slika.png

Zaključivanje
kriptovaluta s DeFi protokolom omogućuje programerima da mogu dodijeliti naknade za svaku transakciju svojih tokena u različite svrhe, kao što su darovi korisnika, donacije itd. Na taj način vlasnici tokena mogu dobiti nagrade i istovremeno vrijeme donirati onima kojima je potrebna. I Transhuman Coin je prisutan kao token koji će osigurati nagrade i ujedno omogućiti korisnicima da doniraju čovječanstvu. Transhuman Coin je token lansiran za čovječanstvo, gdje vlasnik može zaraditi nagrade samo držeći ovaj token i donirajući u dobrotvorne svrhe. Plan, Transhuman Coin će osigurati donacije za istraživanja i projekte kao što su borba protiv bolesti, invaliditeta, itd. S ovakvim rješenjem, Transhuman Coin ne samo da nagrađuje korisnike već i pomaže onima kojima je potrebna na globalnoj razini.

 

Za više informacija:

 

AUTOR
Bitcointalk korisničko ime: Michelle Ziudith
Telegram Korisničko ime: https://t.me/MichelleZiudith
Novčanik: 0x12a72005405B8f340fE84A02a67aC19BCaA65c0b

Komentar

Postingan populer dari blog ini

KRG token - is a cryptocurrency backed by a real estate business

Xeggex

GAUGECASH