Coin dogs

Coin dogs

pas 3.png

#coindogs_news #coindogs_tokensale #coindogs_gen0 #coindogs_nft #coindogs_nftsale #coindogs_genesis

Tržište kriptovaluta razvilo se u tržište sa značajnim rastom posljednjih godina. Pogotovo posljednjih mjeseci, DeFi trend uspio je privući mnoge ulagače da mogu ulagati na tržište kriptovaluta. DeFi platforma uspješno pruža financijske usluge koje korisnici ne mogu pronaći na financijskim platformama kao što je bankarstvo. DeFi platforma pruža značajke koje korisnicima omogućuju maksimiziranje povrata ulaganja s različitim značajkama kao što su ulog, farma prinosa i zajam/posuđivanje. Ne samo da je to, većina DeFi platformi sada je u kombinaciji s NFT-ovima, koji su tokeni u obliku digitalnih predmeta koji se ne mogu zamijeniti ničim drugim, oni imaju vlasništvo s jedinstvenim identitetom koji ih čini nezamjenjivim osim ako se vlasništvo ne prenese na kupac.
Vidjevši razvoj sektora DeFi i NFTs, CoinDogs je predstavio Nft platformu koja korisnicima omogućuje pristup raznim Nft značajkama, jednostavno i brzo.

 

UVOD U COINDOGE ?

CoinDogs također poznat kao Genesis 0 dogs je online blockchain platforma za igranje s multiplayerom koja omogućuje da se igra i zarađuje u isto vrijeme. To je prikladna igra za one koji žele igrati i zarađivati, posebno za kripto korisnike. Obično se prepuštaju igricama kako bi se zabavili i zabavljali. Ali na platformi za igre CoinDogs ljudi zarađuju novac u isto vrijeme. Pogotovo s pojavom srurtosurrensiesẑa, sada je lakše igrati i zaraditi novac. Prolaskom kroz GameFí platformu, igrači mogu igrati i zaraditi novac u isto vrijeme.

Platforma za igre CoinDogs također nudi novo iskustvo igranja u kojem igrači kupuju virtualnog psa, sudjeluju u utrkama protiv pasa drugih igrača radi zabave i zarade, čime u potpunosti upravlja sama zajednica.
Njihov ekosustav pruža impresivnu avanturu u decentraliziranom sustavu igranja s NFT imovinom koje svidjaju svima. Platforma CoinDogs prenosi svoj jedinstveni crossover DNK svojoj djeci, ne ostavljajući mjesta za identične pse na platformi, svaki trkaći izazov ima najviše 7 pasa po utrci, čineći igračima pse za zabavu i zaradu novčića koji se kasnije mogu zamijeniti za digitalno imovina.

Pridružite se CoinDogs na putu do Mjeseca

pas.png

Sada je većina korisnika kriptovaluta prešla na korištenje Nfts-a kako bi povećala svoju dobit ili jednostavno zamijenila svoju imovinu za druge kriptovalute. CoinDogs nft tržište nudi razne značajke koje su vrlo korisne za ljubitelje pasa, na primjer, nft tržište omogućuje korisnicima da svaki dan mogu zarađivati pasivni prihod pridruživanjem izazovu utrke pasa. I ne samo to, Coin Dog Nfts također nudi različite likove iz igre kao što su:

  1. Neustrašivi jazavac novca: pohlepno debelo kopile, igrači zarađuju 1% svake transakcije posjedovanjem neustrašivog jazavca novca.
  2. Neuhvatljivi Satoshi jednorog: prekrasno je mitsko stvorenje s velikom brzinom i može se koristiti da pomogne vašim psima da se brže utrkuju
  3. Vukodlaci i pakleni pasovi:

Stoga nije ni čudo da je nfts trenutno trend na tržištu kriptovaluta. Vidjevši ovaj trend, Coin Dog ne želi biti zaostao i pružit će razne inovativne i moderne značajke. Može se reći da je Coin Dog nft platforma sve-u-jednom jer Coin dogs nudi i AMM i NFT Marketplace rješenja pod jednim krovom, što je vrlo zgodno za korisnike.
Coin Dog korisnicima olakšava pristup raznim nft značajkama kroz korisničko sučelje. Bilo da se radi o profesionalnom korisniku ili početniku, mogu se brzo kretati stranicom, jer se Coin Dog fokusira na usluge orijentirane na korisnika. Uz podršku zajednice, Coin Dog će sigurno stići na Mjesec.

 

Za više informacija, možete ga vidjeti u nastavku:
Web stranica:  https://coindogs.com/
Telegram:  https://t.me/Coindogs_game
Facebook:  https://www.facebook.com/CoinDogs
Discord :  https:// discord.gg/KUyUh3PuGx
Youtube :  https://www.youtube.com/channel/UC4Q-QHQ2Bp8iSP6UBKhwqIw?sub_confirmation=1
Twitter:  https://twitter.com/CoinDogs

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Michelle Ziudith
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851173
Telegram Korisničko ime: @MichelleZiudith
Adresa novčanika: 0x12a72005405B8f340fE84A02a67aC19BCaA65c0b

Komentar

Postingan populer dari blog ini

KRG token - is a cryptocurrency backed by a real estate business

Xeggex

GAUGECASH