Payrue

Payrue

slika.png

Što je Payrue?
PayRue, potpuno funkcionalna, potpuno decentralizirana platforma s fokusom na financijske usluge putem mjenjačkih operacija, financijskih novčanika, plaćanja i prijenosa kriptovaluta s ciljem stvaranja sigurnih sredstava za korištenje i usvajanje kriptovaluta kroz jednostavnu i jednostavnu aplikaciju .

 

Jedna jedinstvena platforma za sve sigurne financijske usluge, PayRue svojim korisnicima nudi mogućnost korištenja jedinstvene decentralizirane burze za trgovanje – PROPEL DEX, platforma također nudi novčanik za kriptovalute, mogućnost plaćanja i primanja plaćanja putem svoje mobilne aplikacije (Android i IOS ), web verzija i odlične značajke likvidnosti- Kupnja kriptovaluta debitnom karticom.

 

PayRue posjeduje izvorni token pod nazivom “Propel” koji se nalazi na Stellar Blockchainu i podnio je prijedlog za uvrštenje na Binance Dex koji će smanjiti migraciju Propel Coina na Binance Chain. PayRue je radna platforma i uspjela je sve to postići bez IEO-a, ICO-a ili bilo kojeg oblika prikupljanja sredstava.

 

Značajke aplikacije Payrue Wallet:

  • Purse
    Payrue je novčanik za sebe i omogućuje korisnicima da sigurno pohranjuju tokene za kretanje i druge kriptovalute dok ih ne zatrebaju za korištenje. Novčanik podržava više valuta iz različitih blockchaina i nudi uslugu SMS obavijesti koja obavještava korisnike o svakoj transakciji na njihovom računu. Slika iznad je uvid u payrue novčanik.

  • Burza
    Projekt Payrue upravlja s dvije burze i to: Propel DEX i Payrue DEX. Obje su hibridne burze s decentraliziranim novčanicima (što znači da koriste ekstenzije poput meta maski), ali s centraliziranom knjigom narudžbi.

Međutim, dok je Payrue DEX izgrađen na Ethereum Blockchainu, Propel DEX je postavljen na zvjezdanu Blockchain mrežu. Razmjena omogućuje korisnicima međusobno razmjenu virtualnih valuta u bilo kojem trenutku.

  • Račun plaće
    Još jedna jedinstvena značajka Payrue aplikacije je Payrueova usluga fakturiranja. Ova je značajka vrlo korisna za freelancere. Pay Invoice je usluga fakturiranja koja omogućuje slobodnjacima posvuda primanje plaćanja u kriptovaluti za obavljeni posao. Bez sumnje, ova značajka implementirana je kako bi dovela do masovnog usvajanja kriptovalute što je temeljna misija projekta. To će slobodnjake koji žele zaraditi kriptovalute spasiti od stresa da moraju ručno pretvarati svoj fiat prihod u kriptovalutu.

  • Posuđivanje/posuđivanje
    Usluga posudbe/posuđivanja je značajka koja korisnicima omogućuje posuđivanje ili posuđivanje glavnih kriptovaluta kao što su BTC i ETH po vrlo niskim kamatnim stopama.

  • Stake
    Pàyrue također navodi značajke klađenja na svojoj platformi kako bi potaknuo i nagradio svoje vlasnike tokena. Pàyrue oklade će se vršiti u boost tokenima (PRPL), a nagrade će također biti isplaćene u boost tokenima.

  • Push
    Kao i većina blockchain projekata, Payrue ima vlastitu domaću valutu poznatu kao Propel (PRPL). Boost token izgrađen je na zvjezdanoj blockchain mreži. Propelov glavni slučaj korištenja je pokrivanje transakcijskih naknada i naknada za trgovanje u plaćanjima u razmjeni. To je također nagradni token povjerenja koji će se koristiti za nagrađivanje vjernih članova na platformi.

Propelom se trenutno može trgovati na burzi Latoken s glavnim parovima kao što su BTC, ETH, USDT i XLM. Također se trenutno može zamijeniti na decentraliziranoj burzi koja se temelji na Stellar-u u očekivanju više razmjena i unosa u bliskoj budućnosti.

 

PayRue Wallet
PayRue Wallet je vaš novčanik za digitalnu imovinu za prijenose, zamjene, ulaganje i NFT prikupljanje

slika.png

Uz PayRue Wallet kontrolirate svoje privatne ključeve, jednostavan pristup za prijenos i razmjenu više blockchaina i jednostavno upravljate više tokena izravno sa svog telefona.

  • Višelančani novčanik
  • Binance pametni lanac
  • Ethereum
  • Poligon
  • Fantom
  • Lavina

Vaš vlastiti novčanik za Crypto i NFT:

  • Trgujte bilo kojim tokenom na BSC, Ethereum i Polygon izravno sa svog telefona
  • Približite svoju NFT kolekciju
  • Kontrolirajte svoj privatni ključ

PayRue mjenjačnice i novčanici

  • PayRue Wallet je novčanik s više lanaca
  • Upravljajte svojim novčanikom
  • Trenutačna zamjena izravno s vašeg telefona

NFT novčanik

  • Povežite se s NFT tržnicama
  • Držite bilo koji NFT u novčaniku
  • Razmijenite NFT koristeći WalletConnect

 

#crypto #bitcoin #cryptocurrency #blockchain #foxcampaigns #btc #nft #nftart #digitalart #cryptoart #nftartist #crypto #nfts #ethereum #nftcommunity #nftcollector #propel #payrue #pump #cryptopumps�

PROPEL TOKENOMICS Propel
token ima ukupnu zalihu od 10 milijardi. Od tog iznosa, 50% (5 milijardi) dodijeljeno je za distribuciju korisnicima na različitim točkama putem registracije, darova, preporuka itd. 15% (1,5 milijardi) bit će podijeljeno među članovima projektnog tima, dok će 35% (3,5 milijardi) biti rezerviran od strane tima za opći rast projekta u budućnosti kao i za partnerstva.

 

Payrue nema ICO/IEO, ali prikuplja sredstva kroz crunchbase za svoje projekte. Tokeni se većinom daju besplatno korisnicima prilikom registracije/verifikacije kao i putem preporuka. Projekt trenutno distribuira 2000 pogona svakom provjerenom korisniku na njihovoj mobilnoj aplikaciji. Da, to znači da možete preuzeti svoj disk od 2000 sada kada ste preuzeli i registrirali se na njihovoj mobilnoj aplikaciji te uspješno završili kyc verifikaciju. Mobilnu aplikaciju možete pronaći u playstoreu kao što je prikazano na gornjoj snimci zaslona.

Payrue je također zakazao događaj spaljivanja tokena koji će se dogoditi svakog prvog dana svakog tromjesečja u godini.

slika.png

Preuzmite Novčanik:

 

Zaključak
PayRue ima misiju potaknuti usvajanje kriptovalute i postati vodeći pristupnik za kriptovalute, što bi moglo biti slavnije od toga?

I sa svojim funkcionalnim financijskim značajkama; operativni novčanici, decentralizirane mjenjačnice, plaćanja, sve to bez vanjske financijske pomoći i prikupljanja sredstava čine PayRue odličnom platformom.

 

Za više informacija:
Web stranica:  https://payrue.com/
Twitter:  https://twitter.com/pay_rue
Facebook:  https://www.facebook.com/payrue
Telegram:  https://t.me/payrue_global
Instagram :  https://www.instagram.com/payrueofficial
Reddit:  https://www.reddit.com/user/payrue
Payrue novčanik:  https://wallet.payrue.com/
Coinmarketcap:  https://coinmarketcap.com/ valute/payrue-propel/

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Michelle Ziudith
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851173
Telegram Korisničko ime: @MichelleZiudith
Adresa novčanika: 0x12a72005405B8f340fE84A02a67aC19BCaA65c0b

Komentar

Postingan populer dari blog ini

KRG token - is a cryptocurrency backed by a real estate business

Xeggex

GAUGECASH